MEIDÄN TIIMIMME

JOONAS

Olen Joonas ja olen koulutettu hieroja sekä Espoon Lihashuoltamon perustaja.

Valmistuin Suomen Hierojakoulujen Espoon toimipisteeltä urheiluhierojaksi, sekä erikoistuin nivel-liikkuvuuden edistämiseen. Olen myös valmistunut kuivaneulausterapeutiksi Suomen kuivaneulaus yhdistyksestä.

Toimin myös kaudella 2022-2023 Kiekko-Espoon Mestis-joukkueen urheiluhierojana.

Harrastuksiini kuuluu kuntosali sekä kamppailulajit, jonka kautta alunperin kiinnostuin ihmisen anatomiasta. Tämä sai minut opiskelemaan urheiluhierojaksi.

En hoida asiakkailta pelkkiä oireita vaan selvitän aiheuttajan sekä annan selkeät jatko-ohjeet kotiin viemiseksi.
 Tervetuloa pöydälleni!

LAURI

Koulutettu hieroja, valmistuin Suomen Hierojakoulusta Espoosta. Palveluistani löytyy urheiluhieronta, klassinen hieronta, purentalihasten hieronta ja kuumakivihieronta sekä rentoutushieronta.

Omiin kiinnostuksen kohteisiin kuuluu mm. kamppailulajit ja treenaaminen ylipäätään. 

Kiinnostuin ihmisen anatomiasta ja kehonhuollosta alunperin omien harrastusten pohjalta, mutta myöhemmin myös omista loukkaantumisista kuntoutuksien kautta.

JIMI

Mä oon Jimi, valmistuin koulutetuksi hierojaksi Itä-Helsingin Hierojakoulusta. Kiinnostus kehonhuoltoon tuli omien selkäongelmien kautta, jonka avulla olen tajunnut kehon ja mielen yhteyden tärkeyden. 

Otan asiakkaan aina yksilönä ja pyrin löytämään juuri sinulle oikean hoitosuunnitelman ja mahdolliset kehonhuolto-ohjeet. Muista,ei ole tyhmiä kysymyksiä. 

Vapaa-aikani käytän pitkälti urheilen parissa, käyn salilla ja melkein kaikki pallopelit ovat lähellä sydäntä. Jalkapallosta löytyy 20 vuoden kokemus.


Ei muuta kuin varaamaan itsellesi hetken hengähdys pois kiireestä ja kirkkaista näytöistä.

NIINA

Olen Niina, hieronnan erikoisammattitutkinnon (urheiluhieronnan EAT) suorittanut koulutettu hieroja. Opinnoissani olen perehtynyt mm. raajanivelten liikkuvuuden edistämiseen. 

Teen klassista- ja urheiluhierontaa, purentalihasten hierontaa, rentouttavia hierontoja sekä kuumakivihierontaa. 

Rentouttavissa hieronnoissa yhdistyy kosmetologin kokemukseni ihanista spa-hieronnoista koulutetun hierojan varmoihin käsiin. Näissä hoidoissa mieli rauhoittuu kehon ja kosketuksen kautta.

HELI

Olen koulutettu hieroja ja olen valmistunut Suomen Hierojakoulujen Espoon toimipisteeltä urheiluhierojaksi. Tämän lisäksi olen erikoistunut nivel-liikkuvuuden parantamiseen.


Kiinnostus ihmisen anatomiaan ja ihmisten auttamiseen sai minut kouluttautumaan hierojaksi. Myös omat vammani ja halu ymmärtää ja parantaa niitä lisäsivät kiinnostusta hierojan työhön.
Pyrin lisäämään ammattitaitoani eri koulutuksin.

Hoidan asiakasta aina yksilönä ja heidän tarpeiden mukaisesti aina asiakasta kuunnellen. Palveluihini kuuluu klassinen hieronta, urheiluhieronta, purentalihasten avaus, nivel-mobilisaatiot ja kinesisteippaus, myös stressiä helpottava rentouttava hieronta onnistuu sekä kuumakivihieronta.