PALVELUT

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on yleisin hierontamuoto, jota käytetään usein rentoutumiseen ja kivun tai stressin lievittämiseen.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta on erityisesti lihasta venyttävää ja muokkavaa hierontaa.Hieronnassa keskitytään lihasten käsittelyyn, mahdollisten kipujen sekä kiputilojen helpottamiseen ja kehon rentouttamiseen. Hieronta voi olla myös osa aktiivista kuntoutusta.

Kuivaneulaus

Dry needling eli kuivaneulaus on länsimaiseen lääketieteeseen perustuvaa hoitoa. Hoidossa käsitellään pehmytkudosten triggerpisteitä.

Kuumakivi hieronta

Tehokkaasti stressiä laukaiseva sekä kehoa puhdistava hieronta, joka avaa myös energiatukoksia. Kuumakivihieronnassa lihakset rentoutetaan laittamalla lämmitetyt luonnonkivet keholle ja lihaksia hierotaan luonnon muokkaamilla sileillä basalttikivillä.

Rentouttava hieronta

Rentoushieronta on rauhoittavaa ja kehon voimia palauttavaa hierontaa. Hierontaotteet ovat hyvin kevyitä ja hellävaraisia. Hoidossa keskitytään erityisesti kehon rentouttamiseen ja aineenvaihdunnan tasa-painottamiseen. Hoidossa käsitellään lihaksistoa kokonaisvaltaisesti, mutta käytetään paljon aikaa myös kehon osiin, jotka luonnostaan rentouttavat (esimerkiksi jalkapohjat, pään alue). Tämä hierontamuoto sopii erityisen hyvin elimistön ollessa stressaantunut tai jos lihaksisto on hyvin arka. Myös syvempää rentoutumista kaivatessa, kannattaa kokeilla tätä energisoivaa hoitomuotoa.

Lymfahieronta

Lymfahieronta on kevyttä, käsin tehtävää, turvotusta vähentävää, kipua lievittävää sekä rentouttavaa hoitoa. Lymfahieronnan tavoitteena on vähentää turvotusta, lievittää kipua sekä rentouttaa. Lymfaterapian päätehtävä on elvyttää imusuonten toimintaa.

Purentalihasten avaus

Purentalihasten hieronta rentouttaa kasvojen ja pään aluetta. Hieronta poistaa lihasjännityksiä ja lievittää purentalihasten kipua. Esimerkiksi purentavika tai hampaiden narskuttelu voivat aiheuttaa purentalihasten jäykkyyttä. Purentalihaksia käsitellään kasvojen päältä, sekä asiakkaan halutessa myös suun sisäpuolelta. Hieronnalla voidaan helpottaa pään-, sekä leuan alueen särkyjä ja kiputiloja. Leukanivelen ja sitä ympäröivien kudosten häiriöitä.

InBody-mittaus

InBody-kehonkoostumusmittauksen avulla saat sellaista tietoa terveydestäsi, mitä puntarin lukema ei näytä eikä peilistä katsomalla selviä. Kehonkoostumusmittaus kertoo tarkat tiedot kaikista eri ainesosista, joista keho koostuu: nesteistä, mineraaleista, proteiineista ja rasvasta. Mittaus on hyödyllinen tapa seurata kehon sisäistä tilaa ja erityisesti siinä tapahtuvia muutoksia.

 • Painoindeksi (BMI)
  · Perusaineenvaihdunta (BMR – Basal Metabolic Rate)
  · Suositeltava kalorinsaanti
  · Rasvaprosentti
  · Rasvamassa
  · Lihasmassa
  · Kehon vesi
  · Viskeraalirasvan arvo

Nivel-liikkuvuuden edistäminen

Riittävä nivelten liikelaajuus on edellytys ryhdille, kehon oikealle asennolle ja tasapainolle, mutta myös voiman, kestävyyden ja nopeuden kehittymiselle. Hyvällä nivelten liikkuvuudella voidaan ehkäistä ja hoitaa useita tuki- ja liikuntaelinongelmia.

Suihkurusketus

MineTan on edelläkävijä 1 tunnin rusketuksen 1 Hour Express Tan Formula, jonka avulla voit hallita värin syvyyttä valitsemalla suihkutuksen ajankohdan.

Kylmävesiallas

Avantopool-kylmävesiallas on loistava tapa parantaa hyvinvointia ja palautumista. Kylmävesialtaan säännöllinen käyttö lisää vastustuskykyä, parantaa verenkiertoa, lieventää lihasjäykkyyttä sekä nopeuttaa palautumista urheilusuorituksen jälkeen. Kylmävesiallas on turvallinen käyttää ja sopii kaikenikäisille- ja kuntoisille ihmisille. 

Hyrox hieronta

Hyrox kilpailuihin valmistava hieronta (vain OcrFactoryn kilpailijoille)